Symptomen schimmelinfectie

De eerste symptomen schimmelinfectie zijn last van een opgeblazen gevoel, obstipatie, winderigheid, buikkrampen en jeuk aan de geslachtsdelen. Als u niets doet aan deze symptomen schimmelinfectie dan treedt de infectie via het slijmvlies van de darmen in het bloed en veroorzaakt nog meer symptomen.

De symptomen schimmelinfectie zijn onder te verdelen in irritaties van de huid, terugkerende infecties, lusteloosheid en pijn in het lichaam.

Schimmelinfectie besmettelijkEnkele voorbeelden van symptomen van schimmelinfecties zijn: blaasjes in de mond of op de geslachtsdelen, jeuk, benauwdheid, terugkerende voorhoofdsholteontsteking, hypoglykemie, gevoelloosheid vingers of tenen, slechte adem en winderigheid.

De symptomen schimmelinfectie kunnen echter ook uitmonden in terugkerende bronchitis, menstruatiestoornissen, spruw, gewrichtspijnen, doofheid, migraine, voedingsintolerantie, impotentie en astmatische symptomen.

Het wordt met name veroorzaakt door langdurige stress, langdurig antibiotica gebruik, langdurig pilgebruik, het eten van teveel witmeelproducten, teveel suikerrijke voeding, teveel alcohol en teveel gistrijke voeding.

De symptomen schimmelinfectie zijn goed te behandelen met een streng dieet van zilvervliesrijst, volkorenbrood, rauwkost, peulvruchten, noten, kruidenthee.

Vermijdt het nuttigen van gistrijke voeding, melkproducten, witte suikers en witmeelproducten. Dus geen snoepgoed, zoet broodbeleg, alcohol, fruit of fruitsappen. Ook zijn er enkele preparaten in de handel tegen schimmels en parasieten.