Schimmelinfectie man

De meeste mensen zullen denken dat schimmelinfecties toch vooral bij vrouwen voorkomen, maar ook mannen kunnen er last van hebben.

schimmelinfectie huid manEen schimmelinfectie man komt hoofdzakelijk voor op de penis.

Het geeft daar aanzienlijke klachten die vaak ook erg lang duren. Zo geeft de schimmelinfectie man pijn bij het plassen, witte aanslag of kloofjes aan de eikel, jeuk of een geïrriteerde voorhuid. In enkele gevallen gaat een schimmelinfectie man gepaard met bloed. Je krijgt het door te vrijen met een vrouw die last heeft van een schimmelinfectie.

Indien je denkt dat het wel over gaat en je laat deze schimmelinfectie man niet behandelen, dan gaat de schimmel koloniseren en treedt het je lichaam binnen, waardoor het een nog grotere aanslag heeft op jouw immuunsysteem.

Indien je immuunsysteem goed is, heb je geen last van een dergelijke schimmelinfectie man.

Een gezonde en verantwoordelijke leefstijl op het gebied van persoonlijke hygi├źne en seksuele activiteiten is een eerste vereiste, omdat voorkomen nog altijd beter is. Echter, mocht je er toch last van hebben dan kun je de schimmelinfectie man behandelen met chemische of natuurlijke preparaten. Het gebruik van een natuurlijke ontstekingsremmer kan ook helpen om de last te minderen.